ceniakenzo Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witajcie Koledzy mam zamiar kupic opony MAXXIS BIG HORN MT-762 31x10,5r15 http://freedisc.pl/#... maxxis762 BH 3 nie jestem pewien czy to jest dobry wybór, może ma ktos takie ?? interesuje mnie jak sie zachowują w terenie i na asfalcie, jak macie jakies doświadczenie z tymi oponami to śmiało pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witajcie Koledzy mam zamiar kupic opony MAXXIS BIG HORN MT-762 31x10,5r15 http://freedisc.pl/#... maxxis762 BH 3 nie jestem pewien czy to jest dobry wybór, może ma ktos takie ?? interesuje mnie jak sie zachowują w terenie i na asfalcie, jak macie jakies doświadczenie z tymi oponami to śmiało pisać. oponka głównie na piach. W głębokim błocie przy takim rozmiarze będzie ciężko. W płytkim da rade. Maxxis uchodzi za cichą oponkę. Kolega już sporo lata na mudzilli i jest zadowolony. Wszystko zależy od tego gdzie głównie będziesz latal. Jeśli głównie piach polecam adventuro. Bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 oto mi wlasnie chodzilo Zakula ale niestety nie maja juz na stanie tych opon. ktos zna jakis sklep internetowy z oponami MT ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 fazi4x4, prowadzą fedimę, BFG... ja odbierałem u nich ale pewnie komplet gum to spakują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 wielkie dzieki napisalem do nich. zobaczymy co za ile decyzja podjeta biore ''cooper stt discoverer'' 31x10,5r15 temat zamkniety, dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.