jazba2010 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mam pytanie. Jakie żarówki są w podświetleniu zegarów w primerze W10 94r? I czy ciężko je wymienić? Był bym też wdzięczny za jakąkolwiek instrukcje demontażu licznika i wymiany żarówek. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja podobnie mam zamiar zabrać się za zmiane podświetlenia Wiec jak ktos to robil dajcie wskazówki co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Do podświetlenia zegarów są żarówki W3W - sztuk chyba z 4 czy 5 i jedna standardowa 1,2W do podświetlania zegarka. Wymiana to ściągnięcie plastiku dookoła zegarów. odpięcie linki prędkościomierza od skrzyni, odkręcenie 4 albo 2 - nie pamiętam - śrub mocujących zegary i wysunięcie zegarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazba2010 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Trzeba odpiąć linkę od skrzyni czy można od licznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tak, bo inaczej nie wyciągniesz zegarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazba2010 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dziś próbuje na początek bez odczepiania linki bo nie mam garaż a pracuję do 18 więc będzie ciemno już chce tylko wymienić żarówkę więc może się uda ;p tylko dotknąłem licznik i nagle całe podświetlenie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 W W10 nie ma linki prędkościomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazba2010 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak nie ma linki to co go tak tam trzyma że go wyjąć nie idzie.? Mi się podświetlenie samo naprawiło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.