KonradLU Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam. Posiadam Maximę z 95r. USA. Na tylnych nadkolach wyskoczyła mi rdza i koszt malowania jest spory. Myślałem nad zeszlifowaniem i zamalowaniem skorodowanych miejsc i zamontowaniu takich oto nadkoli: http://allegro.pl/tuning-nakladki-nadkola-blotniki-nissan-maxima-i2729114115.html Są to nadkola do QX, pyatnie brzmi zatem czy ktoś się orientuje czy będą pasowały do USA? CHodzi mi o łuk, czy da radę dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A pytałeś tego sprzedawcy o to? Umów się że jeżeli okaże się że nie pasują zwróci też koszt przesyłki! Rudą i tak musisz dobrze za bezpieczyć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradLU Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 W sumie to jest dobry pomysł, nie pomyślałem o tym. Dziękuję za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Oby były ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.