emre Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 witajcie, chciałbym założyć gaz do primery p12. silnik 1.6. 99 tys. jakich firm elementy polecacie? dodam, ze zależy mi na dobrym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 TECH214, BARAKUDA SHARK1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 dzięki a znasz orientacyjną cenę ? a stag 300 + wtryski hanna + dobry reduktor który mogłbyś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 cena zależy od fantazji gazmena, nie jestem Ci w stanie powiedzieć ile ktoś za to weźmie, wiem ile ja za taki setup biorę, STAG300 +, Hanki też OK, do tego SHARK1500, SILWER albo AC wszystkie te elementy są wzajemnie konfigurowalne, STAG, TECH to elektronika, BARAKUDA, HANNA, wtryskiwacze no i reduktory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 dzięki a znasz orientacyjną cenę ? a stag 300 + wtryski hanna + dobry reduktor który mogłbyś polecić ? Musze konkuręcje zrobić dla DINO polecam, Landi Renzo Omegaz zrobiłem już 170 tys. (ponad 3 tys. godzin) z problemów hmmm... wymiana reduktora po 80 tys i drobne regulacje.....koszt instalacji w 2006r.......3300 PLN teraz ok. 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 spoko LR ale chyba drożej wyjdzie niż to co podałem, do tego przebieg może być podobny a jednak cena części ma znaczenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 dużo drozej nie wyjdzie, Stag 300 + premium plus Hanki ma mój braciak w vectrze C i sobie chwali ..... teraz bym tez skłanial się ku twojej propozycji ale w 2006 nie wiem czy Stag w ogóle istniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak to mówią w KRAKOWIE nie od razu WAWEL wybudowali ,,,, Stag 200 chyba już był ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Stag 200 to nie Landi Renzo Omegaz, wtedy na forum Nissana użytkownicy polecali BRC wybór padł na na Landi, nie był może najtańszy ale do tej pory uważany jest za jedną z najlepszych instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ale lepsza to była by przepaść cenowa warto o tym pamiętać ,,Brc dawniej montowało wtryski Kehin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 tak, jak tak dalej pojdzie to ja szybciej sprzedam auto niż wymienie wtryski MED, może i sa głośne ale niezawodne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Oskar, możesz polecić jakiegoś dobrego gazownika z Wrocławia lub okolic ? czy ewentualnie reduktor niko byłby dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 tak niko ,to fajny reduktorek ,... zapomniałem że ladni dawało medy a BRC kehin ,,, jeden i drugi wtryskiwacz kosztował więcej niż 3 -4 listwy od Valteka ,,, no teraz 3-4 razu więcej od hany czy barakudy ,, do dobra instalacja musi mieć jedynie dobry reduktor i dobre wtryski reszta nie jest tak ważna ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Oskar, możesz polecić jakiegoś dobrego gazownika z Wrocławia lub okolic ? czy ewentualnie reduktor niko byłby dobry ? Instalację zakładałem w Abart ale na przeglądy i regulację jeżdzę do http://www.jakartgaz.ncse.pl/kontakt.html ale oni specjalizują się tylko w Landi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dziękuje Wszystkim za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja jeżdżę traktorem ale jak miałem to landi renzo w 2 pojazdach elpi gaz syfił mi się a obeznie znajomym poleciłem Landi Renzo i obaj sa zadowoleni mimo ceny startowej 3300 ale u mech zasiegnołem jezyka i mi powiedzieli LAndi droższe na starcie ale tańsze w eksploatacji i mniej awaryjne BRC2900 tańsze na starcie ale droższe częsci zamienne i wiecej awarii i wolą zakładać BRC bo praktycznie żyją z serwisów a montują wiele różnych instalacji do tych najtańszych pojazdów też więc maja pogląd na rynek Na pytanie jaka instalacje mają w swoich potworach (amerykany V8)z lekkim półusmiechem oczywiscie , że Landi i to był najleprzy wykładnik co należy montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Landi jest ok. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 moc nadki tkwi w 2 stopniowym reduktorze który kosztuje drogo ,,, sama reperaturka to 300 zł albo lepiej ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 moc nadki tkwi w 2 stopniowym reduktorze który kosztuje drogo ,,, sama reperaturka to 300 zł albo lepiej ,,, Ja mam jednostopniowwy (do 140 KM) koszt ok 210 - 260 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 a tak to wystarcza shark zawoli do 180 zł ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 patrząc przez pryzmat czasu poszedlbym teraz w TECH'a, HANA I ZAVOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 ile km zrobiles na gazie? patrzac przez mój przyzmat czasu to zaistalowałbym to co mam teraz.........ale 6 lat to kawał czasu, Dino montuje tak wiec arto zapytac sie jego co poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Barakudę i techa ew sharka/niko to Ci poleci coś tam tańszego ostatnio testował ale nie sprawdzonego ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 patrząc przez pryzmat czasu poszedlbym teraz w TECH'a, HANA I ZAVOLI To co zamieniłbyć STAG na Techa tylko a reszt bez zmian? a co ciebie do tego skłania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 TECH ma inny algorytm do tego suport firmy nieporównywalnie lepszy niż w AC, no i jest P&P ze STAG-iem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi