Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

chcę założyć lpg

emre
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

cena zależy od fantazji gazmena, nie jestem Ci w stanie powiedzieć ile ktoś za to weźmie, wiem ile ja za taki setup biorę,

STAG300 +, Hanki też OK, do tego SHARK1500, SILWER albo AC

wszystkie te elementy są wzajemnie konfigurowalne, STAG, TECH to elektronika, BARAKUDA, HANNA, wtryskiwacze no i reduktory,

dzięki a znasz orientacyjną cenę ?

a stag 300 + wtryski hanna + dobry reduktor który mogłbyś polecić ?

Musze konkuręcje zrobić dla DINO :) polecam, Landi Renzo Omegaz zrobiłem już 170 tys. (ponad 3 tys. godzin) z problemów hmmm... wymiana reduktora po 80 tys i drobne regulacje.....koszt instalacji w 2006r.......3300 PLN teraz ok. 3000

spoko LR ale chyba drożej wyjdzie niż to co podałem, do tego przebieg może być podobny a jednak cena części ma znaczenie, :)

dużo drozej nie wyjdzie, Stag 300 + premium plus Hanki ma mój braciak w vectrze C i sobie chwali ..... teraz bym tez skłanial się ku twojej propozycji ale w 2006 nie wiem czy Stag w ogóle istniał :)

:) Stag 200 to nie Landi Renzo Omegaz, wtedy na forum Nissana użytkownicy polecali BRC wybór padł na na Landi, nie był może najtańszy ale do tej pory uważany jest za jedną z najlepszych instalacji

tak,

jak tak dalej pojdzie to ja szybciej sprzedam auto niż wymienie wtryski MED, może i sa głośne ale niezawodne też

tak niko ,to fajny reduktorek ,...

zapomniałem że ladni dawało medy a BRC kehin ,,,

jeden i drugi wtryskiwacz kosztował więcej niż 3 -4 listwy od Valteka ,,, no teraz 3-4 razu więcej od hany czy barakudy ,,

do dobra instalacja musi mieć jedynie dobry reduktor i dobre wtryski reszta nie jest tak ważna ,,,

Oskar, możesz polecić jakiegoś dobrego gazownika z Wrocławia lub okolic ?

czy ewentualnie reduktor niko byłby dobry ?

Instalację zakładałem w Abart ale na przeglądy i regulację jeżdzę do http://www.jakartgaz.ncse.pl/kontakt.html

ale oni specjalizują się tylko w Landi

Ja jeżdżę traktorem ale jak miałem to landi renzo w 2 pojazdach elpi gaz syfił mi się a obeznie znajomym poleciłem Landi Renzo i obaj sa zadowoleni mimo ceny startowej 3300 ale u mech zasiegnołem jezyka i mi powiedzieli LAndi droższe na starcie ale tańsze w eksploatacji i mniej awaryjne BRC2900 tańsze na starcie ale droższe częsci zamienne i wiecej awarii i wolą zakładać BRC bo praktycznie żyją z serwisów a montują wiele różnych instalacji do tych najtańszych pojazdów też więc maja pogląd na rynek

Na pytanie jaka instalacje mają w swoich potworach (amerykany V8)z lekkim półusmiechem oczywiscie , że Landi i to był najleprzy wykładnik co należy montować

moc nadki tkwi w 2 stopniowym reduktorze który kosztuje drogo ,,, sama reperaturka to 300 zł albo lepiej ,,,

Ja mam jednostopniowwy (do 140 KM) koszt ok 210 - 260 pln

ile km zrobiles na gazie? patrzac przez mój przyzmat czasu to zaistalowałbym to co mam teraz.........ale 6 lat to kawał czasu, Dino montuje tak wiec arto zapytac sie jego co poleca

patrząc przez pryzmat czasu poszedlbym teraz w TECH'a, HANA I ZAVOLI

To co zamieniłbyć STAG na Techa tylko a reszt bez zmian?

a co ciebie do tego skłania?

TECH ma inny algorytm do tego suport firmy nieporównywalnie lepszy niż w AC, no i jest P&P ze STAG-iem,