ceniakenzo Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 witam Kolegow mogl by ktos podac wymiary glosnikow z terrano 1 bo mam wszystkie wyprute poza syczkami a chcial bym kupic nowe .tylko niestety nie znam wymiarow, lenistwo oczywiscie wygrywa napewno ktos z kolegow wymienial i zna parametry, co mozna tam wsadzic bez podcinania zamiast orginalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 witam Kolegow mogl by ktos podac wymiary glosnikow z terrano 1 bo mam wszystkie wyprute poza syczkami a chcial bym kupic nowe .tylko niestety nie znam wymiarow, lenistwo oczywiscie wygrywa napewno ktos z kolegow wymienial i zna parametry, co mozna tam wsadzic bez podcinania zamiast orginalnych. tył w podsufotówce 5x7" przód w drzwiach fabryka 13cm ale przerabiaj na 16cm, ja tak zrobiłem.... jak jeszcze miałem drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 heheh no teraz to mp3 chyba musisz sluchac. a jak z głębokością zeby szyby sie otwieraly z przodu pamietasz cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 heheh no teraz to mp3 chyba musisz sluchac. a jak z głębokością zeby szyby sie otwieraly z przodu pamietasz cos?? nie było żadnych problemów. Jedynie dystanse stosowalem bo głośniki były basowe i z racji tego głęboko wchodzily. Ale było ok. Teraz słucham gwizdu turbiny i pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 daj sobie spokój Enzo, nic tak ucha nie cieszy jak bulgot V-ki, ja to mam jeszcze małą dziurę w wydechu gdzieś pod moim fotelem, tak że przy wyprzedzaniu to mam taką radochę jak nie wiem z tego odgłosu...już nawet Motorhead przestałem słuchać jak jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 nie było żadnych problemów. Jedynie dystanse stosowalem bo głośniki były basowe i z racji tego głęboko wchodzily. Ale było ok. Teraz słucham gwizdu turbiny i pilota no z tymi głośnikami to będę musiał sie wkoncu pobawić. ja Zakula może w przyszłym roku tez planuje kupić i przerobić autko typowo w teren , ale chyba raczej patrola, terrano mi szkoda. Jako doświadczony w przeróbce kolega będziesz musiał mi pomoc ale to jeszcze jeszcze. daj sobie spokój Enzo, nic tak ucha nie cieszy jak bulgot V-ki, ja to mam jeszcze małą dziurę w wydechu gdzieś pod moim fotelem, tak że przy wyprzedzaniu to mam taką radochę jak nie wiem z tego odgłosu...już nawet Motorhead przestałem słuchać jak jadę silnik ładnie gra Lemmy masz racje, ale teraz głośne oponki na dniach będę montował, i pomyślałem zeby je jakoś zagłuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 no z tymi głośnikami to będę musiał sie wkoncu pobawić. ja Zakula może w przyszłym roku tez planuje kupić i przerobić autko typowo w teren , ale chyba raczej patrola, terrano mi szkoda. Jako doświadczony w przeróbce kolega będziesz musiał mi pomoc ale to jeszcze jeszcze. silnik ładnie gra Lemmy masz racje, ale teraz głośne oponki na dniach będę montował, i pomyślałem zeby je jakoś zagłuszyć nie ma problemu służe pomocą w przebudowie aut. Jak narazie moje patenty się sprawdzają. Moj tyrek niedawno wygrał rajd Na 27ekip w tym auta z mechanikami - objechał ich aż miło no i wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 gratulacje a jednak terrano może być prawdziwa terenówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 gratulacje a jednak terrano może być prawdziwa terenówką no ba, a widok min przegranych kiedy się dowiadują, że to terrano....bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 no to gratulacje wygranej, ja zawsze uważałem że terrano to bardzo dobra terenówka tylko że mało "dresiarski" (czyt. szpanerski) jest, nie to co Patrol. a tak z ciekawości "ceniakenzo" ile pali taki V6 w terrano z LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 nie wiem ja tylko na benzynie juz miałem go gazować nie raz ,ale zawsze przed samym gazowaniem sie wycofuje bo jednak szkoda mi tego silniczka . heheh każdy ma jakieś odchyły a spalanie na benzynie to na trasie 11/12 litrow przy spokojnej jezdzie 120/130km/h po miescie okolo 15L a w terenie ile wlejesz tyle wciagnie juz myślałem żeby na moto godziny przeliczać bo czasami zrobie 30km i pol zbiornika znika. ale przeciesz chodzi o zabawe, a nie o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) i znowu się wtrącę.. .codzienne naprawdę krótkie dystanse (7 km max.) po zakorkowanej Łodzi- 18-20 l/100 w trasie 100-120km/h ( i to nie po autostradzie) 11-12 l/100 wszystko na LPG oczywiście... Edytowane 17 Listopada 2012 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi