tabza Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, Żeby nie było czytałem różne wersje jak zdiagnozować poprzez kabel i interfesj ELM 327 - lecz coś mi nie wychodzi, mianowicie PCMScan pokazuje mi obroty silnika itd , ale gdy odłącze "specjalnie" czujnik od MIL-f to na desce rozdzielczej pokazuje mi że coś jest nie tak, a PCMsan pokazuje że wszystko jest ok. Może Panowie doradzicie mi jakim programem najlepiej Almerkę diagnozować w takiej postaci żeby pokazywała faktycznie co jest nie tak, bo obroty itp mnie słabo zadawalają, chodzi mi o to żeby pokazywało jak czujniki ABS pracują itp. Z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 to jest traktor, czyli ten program raczej tego nie obsłuży prawidłowo, poza tym on jest tylko do silnika jak chcesz więcej to spróbuj DTT2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabza Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ok dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.