Moby7 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam zauważyłem ostatnio że na styropianie w którym umieszczony jest podnośnik, klucz do kół i uchwyt do zderzaka brakuje mi czegoś - właśnie nie wiem czego. w górnej części styropianu znajduje sie wgłebienie - wielkości śruby do kół albo nasadki na klucz 19mm, tak to mi wygląda ja w tym wgłebieniu nie mam niczego CO tam się znajduje w Waszych samochodach czego u mnie brak? Pozdarwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 W tym miejscu mam idealnie pasującą końcówkę do odkręcania śrub zabezpieczających koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Fabrycznie nic tam nie ma. Miejsce jest chyba przygotowane na to, co mam tak Jacko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Chyba tak,bo na prawdę pasuje idealnie w wytłoczkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.