siutek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 jeśli miałeś używke to może sprężyna już była wyrobiona a przegob nienasmarowany. być może to było przyczyną słabego zbierania z szyby. tak po cichu się ludze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Też szyba z polo może mieć inny kształt a inny u nas .U nas jest troche wypukła temu może mieć ciężej do zbierania. A sprężyna swoją droga może być zużycie materiału. No i czasmi lubi na tym zgięciu co ją się podnosi lubi się zapiec i ciężej ją dociska. Czasami pomaga popryskanie jakimś wd40 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazniczek Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Kupiłem dyszę od Opla w serwisie chciał 17,50 a za 15 zł. sprzedał tak opuścił z dobrego serca. Nie wiem od jakiego modelu, ale taka co była w antenie montowana, następnie około 8 cm rurki (zastosowałem od stetoskopu) ale wydaje się, że jak bym miał kawałek oryginalnej doprowadzającej płyn do spryskiwaczy taka jak jest w komorze silnika to by też było dobrze. Dyszę włożyłem w jeden koniec wężyka z drugi koniec na króciec spryskiwacza. Przy pomocy trytytki do przewodów elektrycznych przymocowałem wężyk do ramienia i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Co Tobie zawiniło Nismo , że taki hmm... kutasik doczepiłeś???!!! Edytowane 18 Maja 2016 przez polo32 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) gazniczek oj aż 15 zeta!, W markecie słuchawki do prysznica są po 8zeta Edytowane 19 Maja 2016 przez NEO NFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazniczek Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 NEO NFS tanio i skutecznie. Czekam na foty z Twoją słuchawka od prysznica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tak, tak DRUCIARSTWO JEST TANIE!!! Nie oczekuj że Ci przyklaśnie ktoś- KTO SZANUJE SWOJE AUTO I MARKE!!! Ja wole nie mieć ew nie używać jak robić DRUCIARSTWO bo tanio. Trzeba było kupić Das G- graty tanie jak "barszcz" w sklepach a na szrotach walają się po kątach hehe. I TO TYLE W TEMACIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazniczek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Debeściak A wiesz ile taka dyszka w serwisie? W ODYSSEY nie mieli nawet jak byś miał worek pieniędzy! - dzwoniłem. A u mnie działa. Jak zsunie się trytytka to nasuniesz lub zastosujesz inną. Daj konkretnego linka zobaczymy co lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi