Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[WP11.144] tylna wycieraczka z VW Polo?

siutek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli miałeś używke to może sprężyna już była wyrobiona a przegob nienasmarowany. być może to było przyczyną słabego zbierania z szyby. tak po cichu się ludze:)

Też szyba z polo może mieć inny kształt a inny u nas .U nas jest troche wypukła temu może mieć ciężej do zbierania. A sprężyna swoją droga może być zużycie materiału. No i czasmi lubi na tym zgięciu co ją się podnosi lubi się zapiec i ciężej ją dociska. Czasami pomaga popryskanie jakimś wd40 .

• 3 lata później...

Kupiłem dyszę od Opla w serwisie chciał 17,50 a za 15 zł. sprzedał tak opuścił z dobrego serca. Nie wiem od jakiego modelu, ale taka co była w antenie montowana, następnie około 8 cm rurki (zastosowałem od stetoskopu) ale wydaje się, że jak bym miał kawałek oryginalnej doprowadzającej płyn do spryskiwaczy taka jak jest w komorze silnika to by też było dobrze. Dyszę  włożyłem w jeden koniec wężyka z drugi koniec na króciec spryskiwacza. Przy pomocy trytytki do przewodów elektrycznych przymocowałem wężyk do ramienia i jest.

post-95981-0-95624400-1462019372_thumb.jpg

post-95981-0-48450200-1462019374_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...

:laie_67: Co Tobie zawiniło Nismo :icon_cry: , że taki hmm... kutasik doczepiłeś???!!! 

Edytowane przez polo32
  • Upvote 1

gazniczek oj aż 15 zeta!, W markecie słuchawki do prysznica są po 8zeta

Edytowane przez NEO NFS

• 2 tygodnie później...

Tak, tak DRUCIARSTWO JEST TANIE!!!

Nie oczekuj że Ci przyklaśnie ktoś- KTO SZANUJE SWOJE AUTO I MARKE!!!

Ja wole nie mieć ew nie używać jak robić DRUCIARSTWO bo tanio. Trzeba było kupić Das G- graty tanie jak "barszcz" w sklepach a na szrotach walają się po kątach hehe.

I TO TYLE W TEMACIE!!!!

• 10 miesięcy temu...

Debeściak

A wiesz ile taka dyszka w serwisie? W ODYSSEY nie mieli nawet jak byś miał worek pieniędzy! - dzwoniłem. A u mnie działa. Jak zsunie się trytytka to nasuniesz lub zastosujesz inną. Daj konkretnego linka zobaczymy co lepsze.