Gość mgbikeer Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witajcie nadszedl czas zmiany silnika z 2.5Di na TD27 z terrano. Mam zamontowana mechaniczna pompe paliwa i pojawil sie problem z zegarem obrotow... przerabial ktos taki temat? Jest na to jakies rozwiazanie aby obrotka zaczela dzialac? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Napewno jest wystarczy pociągnąć sygnal z czujnika położenia wału lub wałka rozrządu do obrotomieża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mgbikeer Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Myślałem o przełożeniu mechanizmów obrotki z terrano do licznika d22 i podłączeniu linki ale nie wiem czy to wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.