czarny-kat Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 gdzie można kupić taki przechyłomierz bo tylko tyle znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 miałem kiedys taki oryginalnie zamontowany w nissanie terrano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobrze się spisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 działać działał, ale moim zdaniem to tylko gadżet. w warunkach w jakich jeździłem nigdy nie musiałem na nim polegać, wygodniej było intuicyjnie orientować się w położeniu samochodu i go wyczuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Możesz sobie ściągnąć na telefon z marketu,aplikacja jest darmowa ''CLINOMETER'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja mam w swoim aucie zamontowane taki oryginalnie działać działa ale czy dobrze wszystko pokazuje nie wiem gdyz nie miałem jeszcze okazji zbytnio się wychylac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.