Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem ze swiatlami w kabinie

Gość Jaco929

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum, chcialem sie przywitac ale nie ma chyba powitalni??

Od jakiegos czasu nie dziala mi przednie swiatlo w kabinie po otwarciu drzwi (tyl dziala normalnie). Wlacznik oczywiscie przestawialem, mial juz ktos taki problem?

Wole zapytac zanim zaczne grzebac.. Czy sa problemy ze sciagnieciem tej plastikowj obudowy zeby sprawdzic wlacznik??

Pozdrawiam!

Witam, jestem nowy na forum, chcialem sie przywitac ale nie ma chyba powitalni??

no co Ty powiesz :D -> http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-sie-przywitac-jestes-nowy/page__st__4000

• 2 tygodnie później...

Sorry juz poprawione ;)

Dobra, ogarnalem juz sam, sciagniecie nie jest zbyt trudne ale panel siedzi bardzo mocno, nalezy zaczac od strony okna, albo podwazajac nozem albo po otwarciu schowka na okulary zlapac i mocno pociagnac w dol (mocno, ale z wyczuciem ;) ). Po sciagnieciu panelu zauwazymy ze suwak ktory pozwala przelaczac tryby oswietlenia nie siedzi dobrze w swoim mocowaniu, nalezy go wcisnac na miejsce i po problemie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...