tino1481 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak w temacie posta == gdzie i jak zamontować radio w almera tino? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chornet Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja zamontowałem tak by komponowało sie z wnętrzem i wygladało estetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ale nie zrobisz tak w Tino z dużym wyświetlaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chornet Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Tak zgadza sie... CB jest zamontowane w Tino bez dużego wyświetlacza... W moim profilu jast info dotyczące auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ale kolega z forum znalazł ciekawą fotkę. Co prawda ma to odniesienie do radia samochodowego, ale może i CB tez się tak dało. http://zapodaj.net/7cb726af35020.jpg.html A nie, nie da się, gdyż w tym miejscu jest przecież fabryczne CD (wyświetlacz mnie rozkojarzył). Można pod CD, ale w N16, bo tam pod CD jest jeszcze półeczka-schowek. wszystko zależy rownież od parametrów radia, marki itd. czasami łatwo stracić szybę i mieć zdewastowany środek przez "miłośnika CB", któremu by mu się takowe spodobało. Więc i okalica zamieszkania i parkowania też wchodzi w rachube. Widziałem również fotkę, gdzie był wyprofilowany drut, przykręcony do mocowania fotela przy podłodze. Radio było między fotelem a drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.