Gość Rotanos Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Hej , mam taki problem znalazłem całkiem spoczko spoiler do Sunny tylko że ja posiadam Primerkę P11 przed liftem i tu jest problem czy sądzicie że ten spoiler wszedł by na mój wóz ? http://allegro.pl/sp...2740046738.html Nie wiedziałem gdzie się podpiąć to postanowiłem że napiszę nowy temat Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Najlepiej to podjecjhac i przymierzyć bo pasować w rozstawie klapy może ale bedzie wyglądało jak ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Podjedź i sprawdź i nie zaśmiecaj Dział ogólny to nie tuning optyczny Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.