Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zabudowy kmg bielsko - czy ktos z warszawy/okolic ma taką?

crensch

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

zostawiłem po poprzedniej navarze zabudowe mountain top bo bardzo dobrze się sprawowała. Niestety w nowym modelu paka jest dłuższa o 10cm. Już sobie dorobiłem przedłużke montowania od strony kabiny, niestety pozostaje jeszcze troche zabawy z uszczelnianiem, wymiana troche zużytych gum, itp. Dlatego zainteresowały mnie polskie produkcje z bielska. Całkiem fajnie to wyglada na zdjęciach, cenowo bardzo ok, ale po kontakcie mailowym dowiedziałem się ze jest to montowane bezposrednio do wewnętrznych profili burt. Jak znam gwaranta to po takim zabiegu strace gwarancje na conajmniej pake. Już nie mówiąc o szybkim demontażu jeśli będę chciał przewieźć coś wiekszego. Dlatego z chęcią bym to obejrzał na żywo żeby zobaczyć czy szansy na zamontowanie co c-chanel nie ma.

Pozdr

Zamiast zabudowy kup roletę. W praktyce się lepiej sprawdza, jest tańsza, a auto nie wygląda jak karawan pogrzebowy.

odpada - od poczatku jezdze z alu (zreszta kupiona od goscia z forum) bo rowery na nia rzucam, 5 szt wchodzi i zawsze cos na nia innego zamontowac mozna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...