Sebastia1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Koledzy, podczas sprzątania w samochodzie znalazłem taką wtyczkę, do czego ona może służyć? Czyżby wyjście na mp3? Radio mam oryginalne nissana, jest nawigacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 nie mam ori navi ale jak w niedzielę rozbierałem swoje auto - nic tam nawet podobnego nie było. Możliwe, że poprzedni właściciel coś dołożył od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 być może tylko do czego miałby służyć jack 3.5 cala TS czyli mono, to mnie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 do zestawu głośnomówiącego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Idź po kablu zobaczysz gdzie dojdziesz. Jest to "coś" nieoryginalnego, nissanowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No to w weekend przeprowadzę śledztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.