expo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam Czy w P12 1,9 dci 2004 są kodowane wtryski Czy przy kupnie używanych tez trzeba je kodowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cechu0302 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja wymieniałem w mojej Primerce wtryski, takie jak na załączonym obrasku i trzeba było je zakodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dawałeś nowe czy używki Jak rozumiem to wymiana tylko w warsztacie blisko komputera . Ile płaciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cechu0302 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dawałeś nowe czy używki Jak rozumiem to wymiana tylko w warsztacie blisko komputera . Ile płaciłeś? Kupiłem używki,koszt 600 zł.Wymiana tylko w warsztacie ze względu na trudność z wyjęciem wtrysków z bloku silnika. Za wymianę plus kodowanie 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.