Gość Manieks7 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam, ponieważ prawy stabilizator się zużył, zamówiłem dwa. Jeden odkręciłem i ułamałem gwint. Jednakże po porównaniu ich wygląda troche inaczej (ten zamówiony). Czy mogę je wkręcić? czy mam wymienić? Zdjęcie: http://imageshack.us.../imag0140f.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Cześć. Długość zaznaczonego odcinka powinna mieć ok. 25 mm, mierzone do podstawy sworznia (główki). Długość prętu to ok.74 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manieks7 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Założyłem jednak te dwa otrzymane, w sumie nie robi wielkiej różnicy czy są dłuższe, czy też takie same, efekt jest ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Bo większego znaczenia to chyba nie ma, ale są do dostania i wersje krótsze bez problemu (tzn. zależy od sklepu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.