bodek15rw Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 witam pilnie potrzebuje wtrysku firmy denso 166008h800 moze ktos ma z forumowiczow prosze o kontakt 693487800 dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Właściwie to ja też bym potrzebował 1 wtrysk ale jaki (oznaczenie) to jeszcze nie wiem. (T30 motor to 2.2dci z dpf '06) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Cześć. 1500 nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a 250 - 400 używka Tylko czy wszystkie X 2.2 136KM mają te same wtryski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Można sprawdzić po nr nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 2,2DCi z DPF/FAP maja inne wtryski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam. Mam 4 wtryski DENSO czteropinowe AW 402, które pochodzą z rocznika 2005. Dwa z nich mają przekroczoną normę na przelewie co objawiało się gorszym odpalaniem na ciepłym silniku. Pozostałe ok.W Naszych autach występowały również dwupinowe ale chyba w wersji 114 km. AW 400 i AW 402 mają identyczne parametry pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 yyyy tzn do wersji z dpf? jeśli tak to bym był zainteresowany jednym sprawnym. Podaj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Wiesz co ja mam 2005 rok bez DPF także nie wiem czy są u Ciebie te same. Jeśli będą te same za 300 mogę oddać albo z chęcią wymienie na roletę bagażnika. Edytowane 24 Listopada 2012 przez RadekKol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 moje wtryski to: Denso/CR/095000-602 RadekKol - jakie są Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKol Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Oto zdjęcia moich wtrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 a u mnie są dwupinowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastdriver Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) łatwo wyjąć takie wtryski ? czy potrzebny jest ściągacz do denso ? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez fastdriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 łatwo wyjąć takie wtryski ? czy potrzebny jest ściągacz do denso ? Wyjmiesz przy użyciu standardowych kluczy. Jak już odkręcisz kopyto od wtrysku to dobierasz płaski klucz (wtrysk jest podfrezowany że pasuje), ruszasz lekko w bok, jak już sie poluźni to ręką wyjmiesz z gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość listek78 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kolego fastdriver napisz co wyszło Ci po wyciągnięciu tych wtrysków? Ostatnio trochę przerobiłem temat więc może coś pomogę... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi