norvik Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam wszystkich. Mam pytanko, czy ten węzyk na zdjęciu który nie jest nigdzie podłączony to jakieś odpowietrzenie, czy trzeba go gdzieś podłączyć, jesli trzeba podłączyć to gdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 odpowietrzenie skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 odpowietrzenie skrzyni dokładnie tak - ja mam taki sam i tez się głowiłem ale, ze nigdzie nie pasował to tak jeżdżę z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norvik Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich. Mam pytanko, czy ten węzyk na zdjęciu który nie jest nigdzie podłączony to jakieś odpowietrzenie, czy trzeba go gdzieś podłączyć, jesli trzeba podłączyć to gdzie. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedzi. Ja tez szukałem gdzie go podłączyc, i myślałem że brakuje jakiejs częsci przy silniku, gdzie ten wężyk wsadzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Chyba każdy lub wiekszośc kto zajżał pod maskę p12 zastanawia się co to za patent?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.