DANIEL8011 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Czy kupował ktoś z was na Allegro przepływomierz mas powietrza zamiennik jak się sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 było wielo krotnie szukaj ,, kupuje sie sam wkład ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tofu a ja kupiłem caly przepływomierz i cena była o wiele niższa niz sam wkład; )) dałem ok 220 zł za cały A w sklepie chciał 240 za wkład A co do zamienników - nie polecamy za krótko trzymają i nie maja tych wartości co powinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomaszs30 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam. Posiadam P11 2.0 TD i trochę skaczą mi obroty jałowe i jakby mało mocy.Poczytałem trochę na forum i zmierzyłem napięcie na przepływomierzu na obrotach jałowych(taki przewód niebieski z białym paskiem) i pokazało mi napięcie 1.42V.Co sądzicie, czy jest do wymiany czy może wyczyścić.Nowy Boscha kosztuje ok 260 zeta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 trochę chęci ,poczytaj wszystko jest opisane w dziale primera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 może wyczyścić?? Wyczyścic tro możesz buty przed wejściem do samochodu!!!! Tego sie nie cztysciu,nie rozbiera ani nic innego prócz wymiany nie robi!!! Poczytaj forum było milion razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.