patryk92109 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam od pewnego czasu nawala mi wspomaganie. gdy samochod jest odpalony i krece kierownicą wspomaganie jest, ale przerywa tak jakby pasek na rolce pompy sie slizgal ale z nim jest wszystko ok, co tu moze sie dziac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pompa może się kończyć albo masz nieszczelność w układzie. Zobacz ile jest płynu. Jak coś mam pompę od wspomagania do P10 2.0 tylko trzeba porównać czy są takie same bo montowane były 2 rodzaje pomp do 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk92109 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 nieszczelności nie ma, , wszystko jest suche, płyn jest w normie. czy to mozliwe zeby tak padła nagle?? to zaczeło sie gdy pierwszy raz temperatura spadłoa ponizej 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A płyn w jakim stanie? Może już stary, zanieczyszczony i to powoduje problemy z pracą układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Płyn swoją droga wypadałoby wymienić, bo pewnie nie był wymieniany od nowości. Cały czas się zastanawiam nad tym, w jakim stanie jest pompa i maglownica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk92109 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 i co do pompy i maglownicy to ne wiem w jakim stanie jest srodek jednego i drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 to że jest to nic dolej i zobaczysz że wejdzie ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.