Gość adrasz Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 WItam , zastanawiem sie nad zamontowaniem instalacji HHO podobno obniża spalanie o 30% a znajomy magik-mechanik montuje to za 600 tak że oszczędnosci mogły by byc spore , tylko czy nie niszczy to silnika ?? ma ktoś może zamontowaną taką instalacje lub słyszał o niej coś wiecej ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 a co to daje??????????????????, poczytałeś dowiedziałeś się czegoś ??????????????????????? czy tylko pytasz?????????????????, zamontuj zapłać i miej oszczędności, zdaj relację, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrasz Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 z tego co słyszałem instalacja dostarcza wodorotlenku do układu dolotowego , co w jakis magiczny sposób zmniejsza spalanie , mechanik który to montuje ma to u siebie i z jego opowiesci wynika że teraz jego clk 320 pali 7l i nie ma złego wpływu na silnik tylko że jestem uczniem i obawiam sie że zapłace 600 zł ( dla mnie to niemało ) i ta cała instalacja sie nie sprawdzi lub co gorsza uszkodzi silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 a co w zimie?????????????? bo chyab tworzy to z wody ??????????? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrasz Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 podobno do wody dodaje sie jakies "tabletki" dzieki czemu nie zamarza ... dokładnie o jakie "tabletki" chodzi dowiem sie od tego mechanika jak tylko bede w jego okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 oj w necie jest tyle o tym że nie wiem po co tu przepisaywac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 coraz ciekawiej, teraz tabletki :D oj w necie jest tyle o tym że nie wiem po co tu przepisaywac ... ale masz jakies dobre doświadczenia z tym/??? czy to tak samo jak LPG do DIESLA pakowanego w auta osobowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Coprawda inne auto, ale tu masz konkretne info co i jak w dodatku w połaczeniu z instalką LPG http://fiatpunto.com.pl/post559109.html http://fiatpunto.com.pl/topic34767.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.