Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instalacia HHO

Gość adrasz

Rekomendowane odpowiedzi

WItam , zastanawiem sie nad zamontowaniem instalacji HHO podobno obniża spalanie o 30% a znajomy magik-mechanik montuje to za 600 tak że oszczędnosci mogły by byc spore , tylko czy nie niszczy to silnika ?? ma ktoś może zamontowaną taką instalacje lub słyszał o niej coś wiecej ??

pozdrawiam :)

a co to daje??????????????????, poczytałeś dowiedziałeś się czegoś ??????????????????????? czy tylko pytasz?????????????????, zamontuj zapłać i miej oszczędności, zdaj relację,

z tego co słyszałem instalacja dostarcza wodorotlenku do układu dolotowego , co w jakis magiczny sposób zmniejsza spalanie , mechanik który to montuje ma to u siebie i z jego opowiesci wynika że teraz jego clk 320 pali 7l i nie ma złego wpływu na silnik :) tylko że jestem uczniem i obawiam sie że zapłace 600 zł ( dla mnie to niemało ) i ta cała instalacja sie nie sprawdzi lub co gorsza uszkodzi silnik

coraz ciekawiej, teraz tabletki :D :D :D

oj w necie jest tyle o tym że nie wiem po co tu przepisaywac ...

ale masz jakies dobre doświadczenia z tym/??? czy to tak samo jak LPG do DIESLA pakowanego w auta osobowe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...