icer_pzn Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Navary D40 rok 2007. Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad kupieniem tylnego mostu z blokadą mechanizmu różnicowego, którego obecnie nie mam, a często mi go brakuje. Tu jednak nasuwa się pytanie - otóż jak wygląda sprawa podłączenia tej blokady? Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy jest taka możliwość "doposarzenia" Navarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar_bike Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Też grubo nad tym myślę. Bardzo chętnie poczytam coś na ten temat. Znalazłeś już może taki most? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pokażcie najpierw swoje opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar_bike Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 U mnie nowe BFG MT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.