Cukier19 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 witam w necie widzialem foty radia umieszczonego za fotelami w 350z ma ktos koncepcje jak to zrobic? seryjne radio jest kiepskiej jakosci a szkoda kasy na przerobke te wszystkie kostki kieszenie i dotykowe radia. chce zamontowac dobre radio na mp3 ale bez dotyku,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 120zł to aż tak dużo? http://allegro.pl/ramka-na-radio-nissan-350-z-350z-2din-2-din-i2817542454.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale to aukcja samej ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 nie mi tylko koledze dobre radio,a nie ramkę na ch..ja mu ramka ramka chyba ,że taka co czyta mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Bez tej ramki nie umocujesz (bez rzeźby) nieseryjnego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ma ktoś zamontowane u siebie w zetce Radio/Ekran 2 DIN?? Jeżeli tak to jestem ciekaw jak się prezentuję...chodzi o spasowanie z deską. I jeżeli ktoś ma jakiś konkretny model/markę który mógł by polecić to z miłą chęcią poczytam. Allegro jest pełne tego typu urządzeń. Cena tak ok 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 U mnie jest radio alpine 2DIN , Wszystko jest ok , sterowanie z kierownicy też działa . spasowanie wg mnie ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Bez tej ramki nie umocujesz (bez rzeźby) nieseryjnego radia. ztą ramką raczej z tyłu nie umocujesz takiego radia czytajta ze zrozmieniem kolega chce radio za siedzeniami i jakie polecacie ,a nie ku..wa ramki radio ma być mp3 siedzieć z tyłu i ogarniać bez dotykowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 nie mi tylko koledze dobre radio,a nie ramkę na ch..ja mu ramka ramka chyba ,że taka co czyta mp3 się popisał. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) ztą ramką raczej z tyłu nie umocujesz takiego radia czytajta ze zrozmieniem kolega chce radio za siedzeniami i jakie polecacie ,a nie ku..wa ramki radio ma być mp3 siedzieć z tyłu i ogarniać bez dotykowo dziubas, też trochę dokładniej przeczytaj. Kolega płacze, że radio chce dać do tyłu bo z przodu za dużo przeróbek. Dostaje więc linka do kieszeni pozwalającej zamontować dowolne radio z przodu. P.S. Pomijam fakt, że montowanie dodatkowego radia gdzieś z tyłu to w gównie rzeźba. Ale to niech już właściciel ocenia, Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Tomek.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Mam pytanko Ramka która jest na allegro za 160zl jest niby przeznaczona do modeli powyrzej 2006 roku.... a czym różni sie panel srodkowy tych 350z przed 2006? napewno nie bedzie pasowac do starszych modeli?? znalazlem do modeli ponizej 2006 http://audiocarshop.pl/product_info.php?products_id=1063 Edytowane 29 Grudnia 2012 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi