kylo_k2 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 potrzebuję przetłumaczyć 5 zdań z serwisówki Terrano numery wtyczek: 132M 133M 134M 176M 165M Generalnie chodzi mi o wtyczki do grzania foteli ale opis wszystkich pozwoli mi się zorietować co i jak. zniku strona serwisówki Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kiedyś jeszcze w podstawówce się go uczyłem pewnie jak większość z nas, ale aż wstyd się przyznać oprócz dzień dobry to nic nie pamiętam. Dlatego ja korzystam z tego http://translate.google.pl ,trzeba tylko pamiętać, że to jednak tylko tłumacz i czasami tłumaczy bzdury, ale podstawowe słowa z reguły są poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 132M przetłumaczone, jeszcze tylko 4 przełącznik hamulca postojowego Przełącznik pas Lewy ogrzewanie siedzenia (dla Europy) Aby wykorzystać konsolę nie rozumiem tylko opisu aby wykorzystać konsolę ?? a i jeszcze nie wiem co to znaczy "przełącznik pas" - kontrolka nie zapiętego pasa mi działa a to gniazdo mam wolne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 133M - wyłącznik pasa bezpieczeństwa 134M - ogrzewanie lewego siedzenia (ver. EU) 165M i 176M (to samo) - Prawdopodobnie bo nie wyraźnie do zdalnego sterowania (ver EU) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 mam mały problem bo podłączenie foteli do grzania znalazłem ale nie wiem jak podłączyć włączniki do grzania, umiejscowione są przy podłokietniku. Temat można zamknąć fotele podłączone, pomogła mi serwisówka wstawiona na tym forum, żółwik dla hugh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.