haczepsu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam luz na tylnym moście i muszę kupić tuleje tylnych drążków ale ceny mnie trochę ostudziły bo potrzeba 8 szt. a cna za szt. to około 50 zł w związku z tym mam pytanie czy są jakieś tańsze tuleje lub czy w kompletach polibuszy są te tuleje i jakie polecacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Za coś około 320zł zakupiłem komplet polibuszy na całe zawieszenie z Żurady obok Olkusza. Cały tył wymieniony, przód czeka na dobre czasy. Wszystko do tyłu pasowało i niczego nie zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 podeślij link do sprzedającego, albo do polibuszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawa1987 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 KOego na allegro są można bez problemu znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Było zylion razy na TYM forum! Jak zakupiłem od nich: http://www.elast-pol.pl/polibusze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.