Gość sloik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam. Mam duży problem ze światłami nocą. tzn światła mijania w nocy oświetlają tylko co jest zaraz przedemną, nic dalej. Jak by były nie wyregulowane a robilem to kilka dni wczesniej. Na drodze świecą jak by w dół ale jak wjerzdzam na podwórko to świecą świetnie i jest prawidłowo. Podjerzdzając bliżej ściany to samo czyli jest ok. Najwiekszy problem podczas jazdy nocą. Kompletnie prawie nic nie widze tylko to co jest zaraz przedemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 masz pokrętło regulacji z lewej strony kierownicy ustaw sobie na zero ew i doreguluj jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sloik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jest ustawione na 0 i były regulowane u mechanika i jest podobno idealnie a wiec co moze byc jeszcze nie tak?? moze to problem z samym reflektorem? albo napięcie za słabe? czasami postojówki w ogóle sie nie palą, tzn po odpaleniu a pozniej normalnie bez zarzutu. Hmm... nie wiem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 odkręć sobie na silniczku na lampie po tyle samo na jednym i drugim i będzie lepiej ja sobie ustawiam tak bym coś widział ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sloik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 masz na mysle regulacje wysokości?? Tzn białe pokrętło w srodku reflektora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Było już o tym http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60870-p11-wiata-p11/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.