przemal Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardowy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Sprawdz jeszcze tutaj, widac wszystko dokładnie: http://www.felgi.pl/narzedzia-do-felg/kalkulator-et-felgi Tutaj masz OEM specyfikacje zebyś wiedział co wpisać. http://www.350z-tech.com/wiki/index.php?title=350Z_OEM_Wheel_Specifications Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Andy- jak sprawuj sie te Advany? W jakiej cenie mozesz sciagnac komplet? Ja myslalem o Federalach 595-ale gdyby Advany byly lepsze... Ja na przyszly sezon wsadzilbym sobie 245 na przod i 265 na tyl. Teraz mam 245 i 285- tylne opony sa troche w moim odczuciu za szerokie- odbieraja moc na prostych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 hej Tokyo, dawno nie było Cię na forum, a przynajmniej nie pisałeś Ja mogę tyle co odpowiedzieć za Andy'iego, że nie było jeszcze możliwości sprawdzenia, bo auto stoi od dłuższego czasu, a opony (jak również ja też się na nie skusiłem) sprowadzone były w grudniu. też nie założyłem ich jeszcze, więc się nie wypowiem ja wziąłem je na przód 255 - AD08 a na tył 265 V102. Mogę powiedzieć, że na facebooku w gronie Nismo wczoraj był temat na temat AD08 i RE-11 - kilka osób chwaliło sobie AD08, ktoś powiedział, że są bardziej na lato, te drugie troszkę mocniej kleją. Reasumując - dobre wystarczająco - by kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zazimowałem auto pod koniec listopada...akumulator wyjęty. Mi się podobają te Advany A048- typowo do ścigania. Ale pewnie nie mają homologacji. Z drugiej strony te Toyo na których teraz jeżdżę też nie mają- a nie narzekam- dobrze się na nich jeździ po ulicach. Napiszę na prv do Andy-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi