Gość lucks Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Do tej pory od czasu do czasu radio przestawało obierać sygnał (głos i RDS), nie było to uciążliwe. Ostatnio problem się nasilił. Zauważyłem tez że dźwięk z płyty jest często charczący i przesterowany (niezawsze). Wymiana radia rozwiąże problem? a może da się to naprawić? Kiedy nie ma focha to wszytko gra elegancko ale ostatnio rzadko się to zdarza. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez lucks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 wilgoc i temp maja wplyw niestety natkali tam najwiekszego badziewia , naprawic mozna wszystko... wymienic tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Problemu szukać w samym radiu czy może innych kablach, jeśli wymienię radio nie będzie problemu z kodami itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) na 99 % bedzie problem z kodem, jesli nie czyta ci tylko plyt cd olej to i kup transmiter .... bedziesz mial mp3 Edytowane 10 Grudnia 2012 przez preston81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A może coś ci lata w srodku i robi przestery. Rozbierz i sprawdź czy nie wrzucił ci ktos czegoś do odtwarzacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucks Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie raczej nic w środku nie lata, problem dotyczy głównie samego radia. CD jeszcze jako tako działa - czasem pojawiają się przestery. Natomiast radio działa losowo, ostatnio prawie nie odpala się wcale. Czytalem gdzieś że moze to być problem z końcówką mocy ale nie wiem czy da się to wymienić, naprawić w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 kiedys mialem tak ze jak pojawiala sie wilgoc lub lekki mroz to cd juz nei chcial czytac plyt , mozna dac do naprawy wszystkie bebechy powymieniaja bez problemu , koszt jakies 150 zl w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ale coś z tymi radiami jest nie tak. Mam słaby zasięg. Czyściłem wszystko na płytce wzmacniacza, poprawiałem luty, wymieniałem baty na kolejne i najlepiej gra gdy sam kabel wyciągnę spod tapicerki i trzymam w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) A to nie jest objaw kiepskiej masy??? tu masz foty permanentnie urywającego się przewodu masowego przy silniku i moich patentów. kabel puściłem pod belka górna chłodnicy Edytowane 18 Grudnia 2012 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 O tym nie pomyślałem. Klucz i wazelina w dłoń i też zrobię porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi