habier Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam chciał bym zasięgnać waszych porad słyszałem ze mozna przełożyć silnik od BMW e36 2.8 192 km do primery p11 lift 1.8 16V czy to sie opłaca i czy to nie jest ściema ?? z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 raczej ściema, nie bardzo mi się widzi przeniesienie napędu jak w bmw masz silnik wzdłuż i napęd na tylne koła, a w primerze silnik jest w poprzek i przedni napęd. chyba że jesteś bardzo bardzo ambitny i przerobisz całe tylne zawieszenie w primerze żeby koła napędzić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habier Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 a co byś mi mógł doradzić żeby wiecej koników miała moja primerka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 np. turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czy mi sie tylko wydaje, czy wszystkie modyfikacje zalezne sa glownie od dostepnego budzetu? A z fusow ciezko wrozyc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dobry dolot, luźny wydech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Odnoszę wrażenie że już był taki temat i go usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.