Dżem Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na luźnym piachu to i szosówka lepsza od Mt-eka, byle szeroka była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys1001 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mój brat kupił do patrola mt. Ja też nad nimi sie zastanawiałem. Kupiłem ateki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Powiem tak, z mojego doświadczenia że opona to przy każdym napędzie powinna być dobra. Miałem kilka bmw i uwielbiam jazdę autami na tylnym napędzie ale tak jak lata terrano tyłem to żadne na suchym asfalcie potrafi iść bokiem nawet pod 3 bieg. Mam wiele pokory odkąd nim jeżdzę a jak jest śliskawo to nauczyłem się muskać pedał gazu zwłaszcza na wyjściach z zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 latanie d*py to efekt 2 czynników... dobrego LSD i kiepskich małych opon... ja latałem jak szalony na wrangrach AT, po wymianie na nowe BFG AT prowadzi się idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 na suchym lata?albo na "slickach" jeździsz, albo w trepach ... a tu zimy jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 jeżdze na a/t i bieżnika mają jeszcze a są z 2009 roku to jeszcze nie stare. na 2 jak wcisnę to z ronda wychodzi terran bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 widać guma twarda jak kamień... latanie bokiem to domena mokrego asfaltu albo zimy, jak nosi Cię tak po suchym, zmień kapcie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Szykuję się do nowych opon (czyt. bieżnikowane) tylko nie wiem jeszcze co wybrać i szczyptę dutków muszę dozbierać więc po nowym roku coś zadziałam. A na marginesie już go okiełznałem i mi d...pa już nie ucieka chyba że chce ale to bardzo rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 bardzo fajna a przy okazji bardzo wiele można się nauczyć jeśli chodzi o technikę jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi