Gość poko 180 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 potrzebuję pomocy a mianowicie stwierdziłem brak świateł pozycyjnych tył żarówki sprawdzone nawet na krutko czy świecą bezpieczniki w komorze silnika i przy schowku też wsio ok, podobno w niektórych modelach są na przednim lewym słupku jeszcze ale u mnie nie ma, może ktoś wie jak ten temat rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sprawdź złącze za prawym przednim chlapaczem pod podłogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karlosss Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dokładnie mam ten sam problem co Kolega, nie mam swiatel postojowych tylnych, stalo sie to ze wzgledu na to ze podpiałem przyczepke ktorej swiatla zrobily mi zwarcie. bylem u elektryka i przepatrzyl wszystkie mu znane bezpieczniki, lecz nie znalazl rozwiazania .. czy ktos wie jak mozna rozwiazac ten problem ? pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.