buladag Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Cześć. Mam pytanie, kupiłem ELM327 na Bluetooth, ale był lekko dupiany, po wielkich bojach udało mi się połączyć z autem przez Torque na Android 2.2.1 Miałem świecąca check engine, która kiedyś tam w międzyczasie sama znikneła i później znów się pojawiła. Program nie odczytał błędów niestety, a po kliknięciu skasowania błedów check zgasł. Czy jest mozliwe aby program wyłączył działanie kontrolki nawet gdyby były rejestrowane jakieś błędy? Bo od czasu "kasacji" programem kontrolka nie zapala się, a oczywiste jest, że wyłączenie kontrolki nie jest rozwiązaniem problemu i teraz nie wiem czy problem zwyczajnie ustąpił (np. check spowodowany czystością spalin - żre olej) czy było to coś innego, a teraz po prostu kontrolka sie nie zapala. Auto działa normalnie, kontrolka zapala się przed uruchomieniem silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.