Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ostatnio pomyślałem że fajnie i wygodnie by było zainstalować siłowniki na masce. Wyrzucić by można było wtedy metalowy pręt który podtrzymuje maskę. Takie rozwiązania mają np passaty,jaguary czy mercedesy więc dlaczego i Nissmo by miało być gorsze:) Tylko pytanie,czy ktoś już się tym bawił i montował u siebie? Bo jeśli tak to proszę o rady w jakim miejscu najlepiej to zrobić tak by było dobrze i nei zawadzało Wiadomo że rady doświadczonego najlepsze,ale samemu też pokombinuje. Koszt nie duży a można powiedzieć że praktycznie żaden(na szrotach stoi pełno aut ze sprawnymi siłownikami) nie licząc swojego czasu a jaka wygoda Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nowak sobie kiedyś zamontował http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/49313-co-dzisiaj-zrobiles-w-swoim-auciedla-swojego-auta/page__st__880 , na tej stronie podajże chyba 15 post masz fotke jak zamontował siłownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 robiłem kiedyś coś takiego w Fordzie Capri i działało bez problemowo, musisz znaleźć miejsce aby się schował cały siłownik, w sumie najlepiej by było dać dwa, wtedy klapa nei będzie się krzywić, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pomysł NOWAKA mi się podoba bo nie brałem takiego rozwiązania wogóle pod uwagę ; ) Szukałem wczoraj miejsca po bokach maski i chyba znalazłem odpowiednie tylko czy się tam schowa teleskop to sprawdzę jak podjadę na złom i zdobędę amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 sam miałem zamontować po bokach, ale przy ewentualnym dłubaniu przy aucie by utrudniały dostęp. co do krzywienia się maski, to niema żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 przy ewentualnym dłubaniu przy aucie by utrudniały dostęp. Dzisiaj tak myślałem właśnie nad tym bo nie pasowało mi miejsce montażu po bokach Najlepiej będzie jak Ty masz na środku maski Jak wrócę do Polski to się wezmę za to bo teraz w Czechach nie mam narzędzi A Skoda mi nie użyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Takie rozwiązania mają np passaty,jaguary czy mercedesy więc dlaczego i Nissmo by miało być gorsze:) Bo nyski się nie psują, pod maskę rzadko się zagląda więc po co siłowniki Audi 100 miało nawet lampkę pod maską, widać konstruktorzy przewidzieli że będzie często potrzebna do napraw gdzieś w szczerym polu w środku nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jaguar S-type też ) No z tym psuciem to wiesz ;d mniej jak na razie dosyć pociągnęło po kieszeni od zakupu ;d Ale chce moją trzymać dłuższy czas więc mam pewność że wszystko zrobione ( wsadzone ponad 2500 tys) ale i tak mam moją Primke za mnijesze pieniądze niż gdybym kupił w Polsce Moja dziewczyna mi dzwoniła i poinformowała że zdobyła dla mnie siłowniki Zdolniacha ) także jeszcze tydzień i zabieramy se do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.