Gość AdiKrak Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, Jestem nowy na forum także ciepło was pozdrawiam. Mam prośbę do któregoś z posiadaczy patrola hiszpan 2.8 td o zrobienie zdjęcia obudowie bezpieczników, ponieważ nabyłem mojego ale jest bez. I poprostu nie wiem, który bezpiecznik jest od czego. W necie niestety takiej rozpiski nie znalazłem. A w serwisie nie chca udostępnić. Z góry wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A tam ich jest raptem 10 to wielki problem każdy wyjąć i zerknąć czy spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdiKrak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No niby nie problem, tylko nie wiem czy wszystkie mają taką wartość jak mieć powinny, bo może poprzedni właścieciel wsadzał co miał pod reką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.