Gość Yauheni Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam! Teraz na początek zimy już szukam alufelgi i opony na Nissana )) skalaniam sie do 17, 205\55\1i 7 opona Wiec mam pytanie, Warto stawic takie felgi na P12 i taki tozmiar opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam! Teraz na początek zimy już szukam alufelgi i opony na Nissana )) skalaniam sie do 17, 205\55\1i 7 opona Wiec mam pytanie, Warto stawic takie felgi na P12 i taki tozmiar opony? Tak mam ten rozmiar opony założony na przód felga 17", poiem tak jest ok ale w przyszlym roku zakladam 215/50/17, auto jest mniej stabilne w zakrętach - wychylenia nadwozia sa większe niż przy 215/50/17. Mówię tutaj o spokojnej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.