Gość rudy102122 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam zamontowałem nowy alternator taki sam jak jest przypisany do auta i dalej mam brak ładowania mase silnika sprawdzilem pasek napiety nie slizga sie przewody ok co moze byc jeszcze?? prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 modół??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy102122 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 tzn.? przekaznik czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 wymieniłeś na cały nowy, czy tylko altka??? a szczotkotrzymacz został stary ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy102122 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 caly kompletny z pudełeczka i d*pa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 hmm może być brak wzbudzenia albo poprostu jest uszkodzony ten alternatorek jak jest masa jest wzbudzenie i jest naped altka to musi ładować chyba ze altek jest walnięty albo masz zajebi.... zwarcie hmm coś mi świta odłącz kabel plusowy wzbudzenie zostaw od altka i odpal auto i zobacz jakie jest napiecie na samym alternatorze jak jest ok.14,2 to jest ok to podejżewam że rozrusznik robi zwarcie a jak nie ma to altek uszkodzony. Możesz zobaczyć pobór prąd w spoczynku autka czy coś innego nie robi zwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy102122 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ok dzieki bardzo za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Lampka braku ładowania się pali jak przekręcisz kluczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.