michal007s Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam Mruga check engine, odlaczcylem klamry naladowalem odpalilo autko, potem z rana tez, po 2h znowu i teraz swieci check engine. Wyczytalem na forum zeby obroc o 180 stopni kluczyk... pomoglo:) juz nie swieci...ale nie wiem do kiedy. Przy mrugajacym check engine rozrusznik krecil ale nie zapalala almerka, 5 sekund na on i 5 sekund na 5off powodwalo uruchomienie silnika na 2s ...obroty rosly do 3 tys i wylaczal sie. Auto dziala ale nie wiadomo do kiedy... chce byc na swieta w Domu...mam te bledy Kto powie co te kody bledow oznaczaja dla mnie i potmnych, 141 i 146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-moze-nie-tylko/ pkt. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal007s Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Przepraszam ale nikt nie mial problemu z kodu bledem 146... ? oki melduje wymienilem akumulator na nowy, i poki co problem znikl , kolega z forum mial tez ten sam problem i u niego wymiana aku pomogla. Dzieki wszystki, temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.