Gość dimon Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam serdecznie! Mam taki problem, zwariowały mi wycieraczki w mojej primerze no i pomyślałem ze to przełącznik przy kierownicy i jak grzebałem się w nim to rozpiąłem kostkę i wszystkie przewody powychodziły no i teraz mam problem w jakiej kolejności je ułożyć. Potrzebuje jakegos schematu lub zdęcia kostki z dwóch stron, czy ktoś morze mnie pomoc? Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Co do wtyczki to raczej nie pomogę na już, ale wiem z forum, że wariujące wycieraczki bardzo często są spowodowane nie wyłącznikiem przy kierownicy, a jakimś elementem przy samym silniku wycieraczek... nie pamiętam tylko dokładnie, czy nie dotyczy to tylko i wyłącznie wycieraczek automatycznych... Poszukaj dobrze, tu na forum. Było o tym na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimon Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Co do wtyczki to raczej nie pomogę na już, ale wiem z forum, że wariujące wycieraczki bardzo często są spowodowane nie wyłącznikiem przy kierownicy, a jakimś elementem przy samym silniku wycieraczek... nie pamiętam tylko dokładnie, czy nie dotyczy to tylko i wyłącznie wycieraczek automatycznych... Poszukaj dobrze, tu na forum. Było o tym na pewno. Dzięki, silniczek wymieniłem, zostało mi tylko przewody w kostkę powkładać no i z tym największy problem, więc byłbym wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.