Gość Pikok Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam dzisiaj zauważyłem dwa dziwne wężyki,które nie są podłączone wydaje mi się,że brakuje jakiejś cześci do której powinny być podłączone prosze o pomoc gdzie je podłączyć.Widać je na załączonym zdjęciu Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 odpowietrzenie skrzyni chyba czy cos takiego ma to byc tak jak masz czyli w nic nie wpinamy ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 podaj może jeszcze w jakim silniku ? idź po nich to dojdziesz skąd wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robson86 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 w 1.9 dci mam to samo , jakieś odpowietrzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja mam to samo w 2.0... i do Micry mi też dali takie ruraki fabrycznie... Odpowietrznik od skrzyni biegów, nic więcej... Nie ma powodu do zmartwienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pikok Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dzieki za odpowiedz faktycznie jedna wychodzi ze skrzyni a drugi weżyk z czarnej okrągłej puszki pod przepływomierzem,czyli wszystko ok pytałem bo silnik szarpie i duzo pali myslałem ,że to jakieś wężyki od podciśnienia a silnik 1.8 Dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.