Starosta159 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Przecieka mi gdzieś uszczelka tylnych drzwi i moczy wykładzine . Znacie może dokładne miejsce przecieku :-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawa1987 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kolego weź to przetłumacz na polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Obaj koledzy mogliby sięgnąć po słownik najprościej będzie sprawdzić uszczelkę drzwi na jakiejś myjni bezdotykowej, Ty wskakujesz do samochodu, ktoś polewa drzwi, a Ty szukasz przecieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 U mnie patrząc na otwarte drzwi ciekła prawy górny róg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mnie też wydawało się ze przeciekają mi drzwi a okazało się że leci przez skorodowana śrubę od relingu Demontaż relingu i uszczelnienie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat125 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 U mnie też leciało spod uszczelki - w lewym górnym rogu jest zdeformowana. Na myjni nie wychodzi, ale 20 minut burzy w lecie jak auto stoi i cała podłoga w bagażniku mokra. Wziąłem silikon (niestety biały był pod ręką) i coś tam pokleiłem i jest lepiej ale nie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.