Gość o0owilkuo0o Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam... Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do przyjazdu w miarę możliwości na wielką orkiestrę świątecznej pomocy w Rybojadach. Miejsce Tartak znajomego( naprawdę godny teren do polatania; błoto kałuże strumyki... i wiele innych atrakcji...) dla ciekawskich materiały na youtube. Podczas imprezy ja i reszta znajomych wozimy ludzi za drobną opłata a cały zysk przekazany jest na wosp;) dla wszystkich auto-wolontariuszy jest ciepły posiłek napoje i masa innych rzecz... Pozdrawiam i zapraszam WilkU Zapomnailem dodac ze dojazd jest dogodny. Oddalone od zjazdu z autostrady a2 w miejscowosci trzciel o jakies 10km. W razie kontaktu proszę dzwonić na numer 792677071. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam nie jeżdżę swoim terranem po błotkach ale z miłą chęcią bym pojechał jestem z gorzowa Wlkp. jakby ktoś chciał wyruszyć właśnie z gorzowa to z miłą chęcią można zgłość się w tym temacie i pojechać ekipą w końcu czego nie robi się dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Postawa Tego Pana Bardzo mi się podoba Zapraszam wszystkich chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawa1987 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No ja mieszkam pod Bledzewem i też się zastanawiam. Ale w jakim to terminie jest. Mam tyranka po remoncie zawieszenia i na kostce oponach wiec da się poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121212/WOSP01/121219801 żebym nie był goło słowny a odbywa się to 13 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawa1987 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak mi nic nie wyskoczy związaneko ze studiami to się pojawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 o0owilkuo0o sama prawda o której się to zaczyna ? na którą mamy być jeśli ktoś chce wyruszyć z gorzowa tak jak ja podpisywać się pod spodem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 uzgodnię ze znajomymi o której wyjeżdżamy z międzyrzecza więc można będzie się tam podłączyć o której się tam zaczyna jeszcze nie mam dokładnej informacji jak coś to zapraszam http://www.facebook.com/groups/410742172333098/ aktualne informację na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ok dołączymy w międzyrzeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 no i co nie ma tu więcej ludzi z lubuskiego chętnych pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawa1987 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kolego powiedz tam swoim by mnie do tego zgrupowania na fb przyjęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dla zainteresowanych wyjazd 13 stycznia o godz. 8 więcej pytań i odpowiedzi na fb;) pozdrawiqm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi