patryk92109 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 witam , od pewnego czasu w mojej primerze ogrzewanie zaczelo slabo dzialac, suwak jest na czerwonym polu i przy 90 stopniach silnika na postoju leci zimne powietrze, a jak rusze i obroty sie zwiekszą zaczyna leciec cieplejsze, ale to jeszcze nie to co powinno być, samochod pali normalnie, spalanie tez normalne, w oleju tez nie ma zmian wiec to chyba nie uszczelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 zobacz czy nie zapowietrzony czasem może gdzieś kapać z tyłu silnika i nie zauważysz ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk92109 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 tak mysle czy to nie uszczelka, bo z tylu za samochodem ciagle ten dymek sie unosi, nawet jesli smochod sie zagrzeje,gdzie w innych tego nie ma, a tu ciagle dymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a płyn masz??nie ubywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk92109 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 no wlasnie tak minimalnie tak, tak mi sie wydaje ze to bedzie uszczelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A na korku od oleju lub bagnecie nie masz śmietany lub innego białawego nalotu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 w momencie kiedy masz 90 stopni leci ledwo cieplawe, przewody sa gorace do nagrzewniczki? może sie zapchała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja polecam zacząć od wyczyszczenia podszybia tam się zbiera mnóstwo syfu i może zwęzić ssanie nawiewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak mi poszła głowica i miałem przedmuch do płynu to też mi słabo grzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mi kiedyś w favoricie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi