Gość Kvazimodo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam Mam pytanie odnośnie mojego Patrola. Mam problem gdyż mój Patrol nie pali na 2 gary, ponieważ tuleje są porysowane i nie ma kompresji Wpadłem na pomysł żeby odłączyć 2 rurki od wtrysków i podłączyć je do powrotu paliwa bo i tak autko nie chodzi na 2 gary a kompresja na tych tlokach jest prawie 0. Dałoby to efekt nie kopcenia niespalonym paliwem Chociaż żeby dało się tak jeździć do wiosny bo dopiero wtedy bedzie przekladka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Chyba zwariowałeś. Tym się nie da jeździć, nawet jak jakimś cudem zawrócisz paliwo to i tak olej będzie uciekał do wydechu i dopalał się w kolektorze robiąc zasłonę. Ale pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.