Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kostka przełącznika wycieraczek p12

Gość dimon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Mam taki problem, grzebiąc w przełączniku wycieraczek przy kierownicy rozpiąłem kostkę i wszystkie przewody powychodziły no i teraz mam problem w jakiej kolejności je ułożyć. Czy ktoś mógłbym zrobić zdjęcie tej kostki lub pomóc w jakieś inny sposób, naprawdę potrzebuję pomocy, bo nie mogę jeździć.

Jak tam zdjąć obudowę kolumny kierownicy. Może znalazłbym chwilę aby tam zerknąć...

P.S. Popatrz na Allegro, czasem są widoczne wiązki kabli w sprzedawanych elementach... czasem handlarze, zamiast odpinać kostkę, ucinają kable... Może akurat coś wypatrzysz...

Jak tam zdjąć obudowę kolumny kierownicy. Może znalazłbym chwilę aby tam zerknąć...

P.S. Popatrz na Allegro, czasem są widoczne wiązki kabli w sprzedawanych elementach... czasem handlarze, zamiast odpinać kostkę, ucinają kable... Może akurat coś wypatrzysz...

Obudowę zdjąć bardzo prosto, mi to zajęło 5 minut, trzeba wykręcić 2 lub 4 śruby u mnie było 2 i powoli podnosić górną część. jest ona zapięta na zatrzaski, a przełącznik przekręcony na dwie śruby, po odkręceniu po prostu się wyjmuje. nawet nie trzeba kostki odpinać.

jakby mógł mi Pan pomóc i zrobić zdjęcia, to byłbym ogromnie wdzięczny, trzeci tydzień bez wycieraczek jeżdżę

P.s. cały internet, allegro i wszystko co tylko możliwe przekopałem i nigdzie nie ma zdjęcia

Postaram się, ale nie gwarantuję że będzie to przed Wigilią... dużo teraz spraw na głowie, a po nocy nie będę grzebał, bo garażu nie mam...

Postaram się, ale nie gwarantuję że będzie to przed Wigilią... dużo teraz spraw na głowie, a po nocy nie będę grzebał, bo garażu nie mam...

Witam po Świętach, ponawiam prośbę o zdjęcie kostki, bo moje wycieraczki nadal nie pracują, z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...