Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

T30 2,2 di 114 km dziwny dzwiek?

oguh

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

posłuchajcie nagrania filmiku i powiedzcie co to za dziwny dźwiek - pojawia się miedzy 3 a 5 sekundom, i tak co jakis czas jak chodzi silnik....

Przesłuchałem to chyba z 10 razy i jedyne co mi się nasuwa na myśl to młoda sowa :) Nie no,żartuję.Zlokalizowałeś mniej więcej okolice tego dźwięku bo na filmie silnik bardzo fajnie klekocze,nie słychać pisków,szumów łożysk czy coś.

Pumiak, lokalizacja niby z lewej strony patrząc na przód silnika ... ale dziwnie się to rozkłada ... martwiłbyś się tym?

Któreś łożysko sobie zajęczało. Moim zdaniem pierdoła i nie masz czym się przejmować, jak zacznie wyć na stałe to wymień.

Trudno powiedzieć co to może być i czy taki dźwięk to nadchodząca awaria.Zeshky chyba ma rację,że to może być pierdoła i narazie się tym nie przejmować.Ja mam podobnie z wyciem w trybie 'AUTO' o czym pisałem.Cały czas jest to samo,ale narazie nic z tym nie robię bo napędy działają a używam ich mało to jakoś z tym żyję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...