Loxeal Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Koledzy zamiast sprzedawać Serenę postanowiłęm doinwestować ją aby móc pocieszyc się nią jeszcze kilka lat. Co zrobiłem - wyciszenie samochodu - radio z wyświetlaczem, z MP3,divix, MP4, itp. - swiatła do jazdy dziennej - zestaw głośnomówiacy w radiu - wyciecie nagrzewnicy pod drugim rzedem siedzeń - zabezpieczenie antykorozyjne - alufelgi 15 cali W planach - monitor dla drugiegoi trzeciego rzedu siedzeń - kamera cofania podłaczona do radia - czujniki cofania Wszystkie te wodotryski kupiłem za bardzo przystępną cenę Proszę o inne ciekawe proozycje co zrobiliście lub co można jeszcze zrobić w swojej Serence nie dużym kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 mam coś podobnego co prawda z innym autem troszkę większym, myślałem jeszcze o kamerach cofania w lusterkach prawa lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 - wyciecie nagrzewnicy pod drugim rzedem siedzeń To chyba najtańsza modernizacja , ale czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ponieważ jak nie ma nagrzewnicy to moge na podłoge wygodniej położyć narty. Tak naprawdę tej nagrzewnicy nie używałem. Ten samochód jest na tyle ciepły od silnika że nie miałem potrzeby go dogrzewac drugą nagrzewnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dodatkowe oświetlenie dla drugiego rzędu siedzeń. Ja miałem w swojej oddzielnie dla każdego fotela z góry, ale i też z boku. Lepiej widziało się dzieci, każde mogło coś sobie robić (czytać itp.) jak jechaliśmy w nocy a i samo oglądanie bajek tak nie męczyło z monitora umieszczonego pomiędzy fotelami przednimi. Dodatkowe gniazda zasilania dla 2 i 3 rzędu siedzeń - lodówka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maylo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Najbardziej odczuwalne powinno być porządne wyciszenie auta. Ja bym dodał do tego jeszcze: - obrotomierz jeśli nie ma - UKP (uniwersalny komputer pokładowy) po odpowiednim skalibrowaniu pokazuje spalanie chwilowe, w przeliczeniu na 100km czy na godzinę, do tego pomiar napięcia w instalacji, temperatura wew. i na zew. auta i parę innych przydatnych rzeczy - okrągłe światła do jazdy dziennej (w polifcie są fajne okrągłe wycięcia w zderzaku) - przetwornica 12/230V - wygodniejsze fotele dla pasażerów - dodatkowe gniazdo 12v coś jeszcze można by wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inside4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przede wszystkim dobre audio, ja planuje obszyciem skórą podlokietnik,kierownice i lewarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Też miałem obszyte skórą kierownicę i osłonę lewarka. Sam się bawiłem z obszyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maylo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ostatnio w busiku zagościł centralny z pilota na wszystkie zamki (2x przód, 2xprzesówne i tył), oraz elektryczny podgrzewacz paliwa z termostatem Stanadyne (ponoć made in USA) - podgrzewa paliwo przed filtrem gdy jego temp. spadnie poniżej 10*C - u mnie dodatkowo całość wyłączana przyciskiem z diodą sygnalizującą włączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djembe Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam Odgrzeje kotleta:) Grzanie d*py(mam zamiar się pobawić), lusterko z kamerą cofania i kamerką nagrywającą podczas jazdy(jak nie będą miał co z pieniędzmi robić) Myślałem też o wsadzeniu elektryki w drzwi przesuwne(elektrycznie otwierane i zamykane) no i klapa automatycznie otwierana z pilota(mam taką w fiacie tyle, że zmontowane mechanicznie tylko z pilota można otworzyć). Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi