specjal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Lekko odbiegnę od tematu. W moim Notesie przednie lampy są porysowane delikatnie. Nie przeszkadza to chyba w oświetleniu drogi, ale z bliska nieładnie wygląda. Moje pytanie : jaki jest koszt takich lamp i czy ciężko zrobić to samemu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Special,popatrz na allegro.Tam znajjdziesz i używki i nowe.W tedy zorientujesz się z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Patrzyłem. Ceny różne. A ktoś już wymieniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Poczytaj tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85629-pekajace-reflektory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Lekko odbiegnę od tematu. W moim Notesie przednie lampy są porysowane delikatnie. Nie przeszkadza to chyba w oświetleniu drogi, ale z bliska nieładnie wygląda. Moje pytanie : jaki jest koszt takich lamp i czy ciężko zrobić to samemu.? Podjedź do jakiegoś detailingowca. Mi znajomy wszystkie drobne rysy ogarnął bez problemu, a cena ułamek nowych reflektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No Panowie - Nissan nie jest gorszy od Toyoty . Chwilkę temu dzwonili do mnie z ASO i reflektor został przez Nissana zakfalifikowany do wymiany . Zresztą nie robiąc nikomu reklamy muszę stwierdzić, że jeżeli chodzi o serwis, to w przypadku Nissana jestem bardzo zbudowany. Na pewno to duża zasługa naszego lokalnego dealera . Pod tym względem jestesmy z Manixem szczęściarzami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 hehe..by nie pisac tematu: padla mi żarówka od stopu po prawej stronie. Jak wymienić ? Pewnie już ktoś pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Proszę bardzo: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/50990-jak-wymienic-zarowke-h4-w-reflektorze/?hl=+wymiana%20+%C5%BCar%C3%B3wek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Ubiegłeś mnie A już miałem napisać że bierze się żarówkę i się wymienia No to ja pojadę inaczej ...bezpośrednio do stopu : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60624-nissan-note-tylna-lampa/page__p__694162__hl__lampy__fromsearch__1&?do=findComment&comment=694162 A na przyszłość,mamy 21 stron tematów,nie tak zaś wiele żeby nie można było poczytać ...do poduszki Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czytałem, ale nie pamiętam wszystkiego. Ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A ja już mam nowy reflektor . Nissan przysłał kompletny, łącznie z żarówkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Miałeś problem tylko z jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak, ten "ślad" na odbłyśniku miałem tylko na lewym reflektorze. Tak jak pisałem, Nissan przysłał kompletny nowy reflektor. Powiem szczerze, myślałem, że taki drobiazg nie przejdzie. A jednak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja już dawno stwierdziłem że tani nie są,ale problemów z wymianą czegokolwiek raczej nie robią.Prędzej centrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Z obsługi jestem bardzo zadowolony. Świece pewnie zrobię u nich. Potem zobaczę. Ojciec mojego kolegi z pracy ma serwis - Bosch Papke. Z takimi tematami jak klima itp. pewnę uderzę do nich. Reasumując, jeżeli chodzi o ten nieszczęsny reflektor, to ten efekt był taki, że chłopaki mieli problem, żeby to dostrzec . Ale - i to mnie ujęło, podeszli do sprawy z całkowitym spokojem i zrozumieniem, że zwracam na to uwagę. Zrobili zdjęcia i poszło do Nissana. I tu chyba wyszedł efekt kryzysu. Niby producenci liczą się z każdym groszem ale z drugiej wiedzą, że dobrze traktowany klient pozostanie przy marce. Dziś po 3 latach ekspolatacji mojego Note mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że się nie zawiodłem - ani na produkcie ani na serwisie posprzedażowym. Myśląc o kolejnym samochodzie na pewno bardzo poważnie wezmę markę Nissan pod uwagę. Koniec reklamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) No to rzeczywiście firma i serwis godny zaufania. U mnie narazie odpukać nic się nie dzieje, a przekroczyłem 40 tyś. Wymieniałem tylko ogranicznik drzwi bo śruba puszaczała na gwincie. Oczywiście w ramach gwarancji, ale o tym pisałem jakiś czas temu w inym temacie. Zapomniałem dodać poduszka rury wydechowej, ale to było płatne. Jeśli chodzi o nissana, miałem kiedyś sąsiada, ale się wyprowadził. On do dzisiaj pomyka tylko nissanami. Zaczynał od primier, almer do Qashqai. Fakt, dysponował kasą. Dlatego że zmieniał na nowy regularnie co trzy lata miał jakieś upusty i inne takie gratisy . Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Myśląc o kolejnym samochodzie na pewno bardzo poważnie wezmę markę Nissan pod uwagę. Problem jest taki, że mają stosunkowo słabą ofertę i na przykład vana brak (nie liczę tej wąskiej pokraki). Do tego dochodzi wyraźny zjazd jakościowy z materiałami (np. kierownica), także nie ma szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odbiegamy od tematu, ale w obecnie sprzedawnych Note, kierownica jest obszyta i wyglada dobrze. Tak więc jest nieźle. Zobazymy jak się będzie prezentować nowy Note . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi