Gość tomi4m10 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam, watpie ze znajde ta informacje w searchu czy manualu, lece samolotem do rodziny w odwiedziny za granice i prosili mnie zebym wymienil przednie tarcze i klocki, gdyz tam jakas fortune sobie zycza za taka usluge, nie moge zabrac calej walizki z narzedziami, wiec jakie konkretnie klucze beda mi potrzebne?, czy komplet plaskooczkowych starczy, czy jeszcze jakies imbusy? a moze np jakies dwa plaskooczkowe jednego numeru? Auto to Almera N16 1.8 16v tekna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 To będziesz wymieniał podczas lotu yematów takich jest sporo wystarczy poszukać ot jeden z nich http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/53895-n16-wymiana-tarcz-przod/ Co do narzędzi to nie powiem co tam trzeba bo zawsze czarną skrzynkę mam w wozie technicznym Do samych klocków po za kluczem do kół i lewarkim to 12 albo 13 starczą + jakiś kawałek kołka do wciśnięcia tłoka Do zdjęcia zacisku 17 albo 19 Chcę zwrócić tylko twoją uwagę na to że klocki i tarcze nie zawsze są taki jak według katalogu, tak że najlepiej je wyjąć i pojechać sopiero do sklepu żeby nie było rozczarowania. temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.