ceniakenzo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam wszystkich terrano maniaków, przeglądając internet znalazłem niesamowity model zdalnie sterowany Nissana Terrano 1. Myślę że każdy z was chciał by mieć taką zabawkę więc pozwolę sobie dodać linka do tego postu i podzielić się tak niesamowitym odkryciem . http://www.ebay.de/itm/Kyosho-1-9-Nissan-Terrano-Pathfinder-Verbrenner-/300838245247?pt=RC_Modellbau&hash=item460b5b537f#ht_500wt_949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 eeeeeeeee no co ty fajny eksponat, taki gadżet w domu to fajna sprawa, o ile się nie mylę to był kiedys podobny na alledrogo do składania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 stary model aoshimy, w skali 1/24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 i to jeszcze spalinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 a ja bym kupił z chęcią taki !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.